A free template from Joomlashack

A free template from Joomlashack


 
Novosti arrow Centri Zvezda danica
Centri Zvezda danica


Centri Zvezda danica so nastali kot odziv na vse večje pomanjkanje časa - celo med študenti. Z več specializiranimi enotami na enem mestu se izboljšuje preglednost naših storitev. 

Center Zvezda danica Ljubljana poleg poslovne enote Fotokopirnice in knjigoveznice Hip vključuje še Agencijo za izdajo diplomskih, magistrskih in doktorskih nalog, Prevajalsko agencijo, Lektorski servis ter storitve oblikovanja in tipkanja. Kot dodatno storitev ponujamo tudi digitalni in klasični tisk.  

Center Zvezda danica Maribor poleg poslovne enote Fotokopirnice in knjigoveznice Luna vključuje še Lektorski servis in storitev tipkanja.

Prednosti različnih storitev na enem mestu so nižji stroški poslovanja in s tem ugodnjše cene storitev. Tudi pri naših akcijah Centri nudijo dodatne ugodnosti pri naročilu več različnih storitev.

Storitveni center Vila je zasnovan širše in združuje storitve, ki jih študent vsakodnevno potrebuje pri svojem študiju. 

V centru deluje poleg poslovne enote Fotokopirnice in knjigoveznice Vila še študentski servis Agencija M servis, Bar Loko, in prodajalna kruha. V prostorih centra je tudi e-točka z brezplačnim internetom.

 
Joomla Templates by Joomlashack