A free template from Joomlashack

A free template from Joomlashack


 
Novosti arrow HALO KOPIJA ®
HALO KOPIJA ®

cenik
HALO KOPIJA® je zaščitena znamka sistema telefonskega in spletnega naročanja fotokopij in naših ostalih storitev.  Namenjena je predvsem podjetjem v Ljubljani.

Prednosti naročanja fotokopij v sistemu HALO KOPIJA® so nasledneje:

a)  Ne potrebujete investicije v zmogljiv fotokopirni stroj, posebno če so vaše potrebe po večji količini fotokopij le nekajkrat letno.

b) Povsem enostavni načini naročanja:

    Prvi način:

V Ljubljani pošljete naročilo po e-pošti na naslov halokopija.lj@zvezdadanica.si in po telefonu 059 018 001 ali na GSM 040 179 591 sporočite, da ste nam poslali gradivo za fotokopiranje.

Poleg gradiva morate poslati točne podatke o količini, načinu fotokopiranja, spenjanju, pregibanju in drugih storitvah ter zapisati telefonsko številko in ime kontaktne osebe. 

   Drugi način:

V Ljubljani nas pokličete na telefonsko številko 059 018 001 ali na GSM 040 179 591 in naročite našega kurirja, ki prevzame vaše originale. 

Seveda morate tudi pri tem načinu navesti točne podatke o količini, načinu fotokopiranja, spenjanju, pregibanju in drugih storitvah ter zapisati telefonsko številko in ime kontaktne osebe. Ne pozabite priložiti gradiva v priponko.

V obeh primerih vam naročene kopije z originali dostavimo na želeno lokacijo.

c) Rešujemo časovno stisko. Naša ekipa je po potrebi pripravljena delati tudi izven delovnega časa. Z veliko zmogljivostjo naših fotokopirnih strojev je mogoče narediti izredno veliko količino fotokopij v zelo kratkem času. 

č) V sistemu HALO KOPIJA® se vam fotokopirni stroj ne more pokvariti. V Ljubljani imamo v sistemu HALO KOPIJA® okoli 20 dobro vzdrževanih visoko zmogljivih in kakovostnih fotokopirnih strojev.

  

 
Joomla Templates by Joomlashack