A free template from Joomlashack

A free template from Joomlashack


 
Novosti arrow HALO KOPIJA ®
HALO KOPIJA ®

cenik
HALO KOPIJA® je zaščitena znamka sistema telefonskega in spletnega naročanja fotokopij in naših ostalih storitev.  Namenjena je predvsem podjetjem v Ljubljani in Mariboru.

Prednosti naročanja fotokopij v sistemu HALO KOPIJA® so nasledneje:

a)  Ne potrebujete investicije v zmogljiv fotokopirni stroj, posebno če so vaše potrebe po večji količini fotokopij le nekajkrat letno.

b) Povsem enostavni načini naročanja:

    Prvi način:

V Ljubljani pošljete naročilo po e-pošti na naslov halokopija.lj@zvezdadanica.si in po telefonu 059 018 001 ali na GSM 040 179 591 sporočite, da ste nam poslali gradivo za fotokopiranje.

V Mariboru pišete na naslov halokopija.mb@zvezdadanica.si in pokličete na telefonsko številko  059 018 000 ali na GSM 040 179 593.

Poleg gradiva morate poslati točne podatke o količini, načinu fotokopiranja, spenjanju, pregibanju in drugih storitvah ter zapisati telefonsko številko in ime kontaktne osebe. 

   Drugi način:

V Ljubljani nas pokličete na telefonsko številko 059 018 001 ali na GSM 040 179 591, v Mariboru pa 059 018 000 ali GSM 040 179 593 in naročite našega kurirja, ki prevzame vaše originale. 

Seveda morate tudi pri tem načinu navesti točne podatke o količini, načinu fotokopiranja, spenjanju, pregibanju in drugih storitvah ter zapisati telefonsko številko in ime kontaktne osebe. Ne pozabite priložiti gradiva v priponko.

V obeh primerih vam naročene kopije z originali dostavimo na želeno lokacijo.

c) Rešujemo časovno stisko. Naša ekipa je po potrebi pripravljena delati tudi izven delovnega časa. Z veliko zmogljivostjo naših fotokopirnih strojev je mogoče narediti izredno veliko količino fotokopij v zelo kratkem času. 

č) V sistemu HALO KOPIJA® se vam fotokopirni stroj ne more pokvariti. V Ljubljani in Mariboru imamo v sistemu HALO KOPIJA® okoli 40 dobro vzdrževanih visoko zmogljivih in kakovostnih fotokopirnih strojev.

  

 
Joomla Templates by Joomlashack