A free template from Joomlashack

A free template from Joomlashack


 
Novosti arrow Knjigoveznice
Knjigoveznice

Knjigoveške storitve v knjigoveznicah Zvezda danica odlikuje kakovostni zlatotisk, izredna hitrost (vezava v treh urah ali naslednji dan) in nizka cena.

Vezava diplomskih, magistrskih in doktorskih nalog Zvezda danica Briljant. To so izredno lepo izdelane trde vezave, z natančnim zlatotiskom na naslovnici ali hrbtu, knjigoveško platno pa daje občutek pravega brušenega usnja. Trda vezava Zvezda danica Briljant je na voljo v treh barvah: rdeča, modra in črna, barva tiska pa je zlata ali srebrna.

Vezave Zvezda danica Klasik so vam na voljo v petih barvah:  rdeča, modra, črna, zelena in siva. Vzorce si lahko ogledate v nadaljevanju strani.

Napisi na trdih vezavah Zvezda danica so v tehniki globokega zlatotiska v zlati ali srebrni barvi.

Vezava diplomskih, magistrskih in doktorskih nalog Zvezda danica Briljant in Zvezda danica Klasik je možna v treh urah ali naslednji dan.

Vezava diplomskih, magistrskih in doktorskih nalog Zvezda danica DIGI je najpogostejša trda vezava zaključnih del. Z na otip rahlo žametnim občutkom je ta elegantna trda vezava zelo zaželjena pri vezavi vaših zaključnih del


Pri vezavi v treh urah je potrebno gradivo za vezavo poslati na e-pošto: zvezdavezava@gmail.com ali dostaviti v našo našo poslovalnico v Ljubljani do 12. ure. Če to ni mogoče, prosimo, da do te ure pokličete na GSM 040 47 17 90.


VEZAVE ZVEZDA DANICA

Vezave Zvezda danica Briljant

Vezava Zvezda danica Briljant - črno platnoVezava Zvezda danica Briljant - modro platnoVezava Zvezda danica Briljant - rdeče platno 

Vezave Zvezda danica Klasik

Vezava Zvezda danica Klasik - črno platnoVezava Zvezda danica Klasik - modro platnoVezava Zvezda danica Klasik - rdeče platno

Vezava Zvezda danica Klasik - sivo platnoVezava Zvezda danica Klasik - zeleno platno

 

 
Joomla Templates by Joomlashack