A free template from Joomlashack

A free template from Joomlashack


 
Novosti arrow Študentska stanovanja
Študentska stanovanja

Vila Zvezda danica Maribor je namenjena predvsem študentom. V njem so na novo urejena in prenovljena študentska stanovanja. Leži na izredno zanimivi lokaciji v ožjem središču mesta in meji na Ekonomsko-poslovno fakulteto, Pravna fakulteta pa je v neposredni bližini.

Stanovalce Vile Zvezda danica Maribor želimo spodbujati k ustvarjalnosti. Poleg športnih dejavnosti, ki smo jih imeli že do sedaj, smo pripravljeni v okviru Kluba Zvezda danica sponzorirati tudi skupino za časopis, gledališko skupino, skupino za pomoč in glasbeno skupino. Skupni cilji vseh skupin so učenje odgovornosti, sobivanje in spoznavanje.

V pritličju Vile Zvezda danica Maribor deluje Storitveni center Vila, ki nudi storitve za študente. V njem lahko obiščete fotokopirnico in servis za računalnike ter Bar Correto.

V prostorih Vile Zvezda danica deluje KLUB Zvezda danica, ki je bil ustanovljen že leta 1997. Nastal je v želji, da naše stalne stranke nagradimo, jim nudimo popuste, jih o novostih obveščamo in z njimi delimo naše uspehe.

Za najem ležišč se obrnite na upravo Vile Zvezda danica Maribor.

 
Vila Zvezda danica Maribor
Cankarjeva ulica 10
2000 Maribor

Uprava:
Tel: 05 90 18 001 GSM: 040 17 95 90
E-pošta: vila@zvezdadanica.si

Upravnik: 040 47 17 90

Delovni čas:
pon. – pet. od 8. do 14. ure
sobota in nedelja zaprto

 
Joomla Templates by Joomlashack