A free template from Joomlashack

A free template from Joomlashack


 
Novosti arrow O podjetju
O podjetju


POSLANSTVO

Podjetje Zvezda danica opravlja poslanstvo tehničnega in jezikovnega servisa za slovenske študente in podjetja. 

Delujemo na dveh ravneh. Na prvi ravni nudimo storitve za naše stranke, ki so študenti in podjetja, na drugi pa izpopolnjujemo znanje izvajalcev teh storitev, ki so tudi študenti.

Študentom in podjetjem, našim strankam, želimo v središču dveh največjih  slovenskih mest poleg storitev nuditi tudi domačnost in pozornost.

Za študente izvajalce dopolnjujemo teoretični študij na fakultetah s praktičnim učenjem poslovnih in človeških odnosov, odgovornosti, vodenja in zadovoljstva pri delu.   

Zavedamo se, da smo na poti učenja, zato so napake njen sestavni del. Poslanstvo kljub temu ostaja naš cilj.


VIZIJA

Razvoj podjetja vidimo v smeri našega poslanstva. Ostati želimo med vodilnimi družbami na področjih tehničnih storitev in servisa za mlade. Utrjevati želimo zavest odgovornosti za naše delo in za nam zaupane naloge.


OSNOVNI PODATKI 

Polno ime podjetja:
Zvezda danica intelektualne storitve d. o .o.

Skrajšano ime podjetja:
Zvezda danica d. o. o.

Sedež:
Slovenska cesta 40
1000 Ljubljana

Davčna številka:
ID za DDV: SI45877815

Matična številka: 5817781

Transakcijski račun: Delavska hranilnica, račun 61000-0000255942


ZGODOVINA

Podjetje Zvezda danica, d. o. o. je bilo ustanovljeno leta 1993, z rednim delovanjem pa je pričelo leta 1996. V najetih prostorih smo začeli z dejavnostma fotokopiranja in fotografijo, že v letu 1997 pa smo ustanovili lektorski servis, prevajalsko agencijo in jezikovno šolo. Na področju fotokopiranja in tehničnih storitev za podjetja smo zaščitili svojo lastno storitveno znamko Halo kopija ®.

V začetnem obdobju organizacije sistema smo postavili temelje mreži naših poslovalnic. Že leta 1998 smo odprli drugo poslovalnico v Ljubljani.

Leto 2000 je bilo prelomno. V Ljubljani smo preselili našo drugo poslovalnico na Slovensko cesto 1. Prvo poslovalnico, na Orožnovi ulici 10,  smo  odprli tudi v Mariboru.   

Leta 2003 smo začeli obnovo hiše na Cankarjevi ulici 10, Maribor. V tej hiši smo odprli tudi veliko, moderno fotokopirnico in knjigoveznico Vila. Obnovo smo nadaljevali tudi v naslednjih letih.

Leto 2005 je zaznamovano s prihodom prvih stanovalcev v Vilo Zvezda danica Maribor. Začeli smo z oddajo študentskih sob in organizacijo življenja v hiši.

Zaključek projekta na Cankarjevi 10, Maribor, je obnova prostorov za izvajalce nujnih storitev za življenje študentov v hiši. 

Leta 2006 smo bili uspešni z najemom lokacije na Koroški cesti 160, Maribor. Odprli smo fotokopirnico in knjigoveznico. S tem smo začeli ustanavljati v vseh preostalih poslovalnicah tudi oddelke knjigoveznic.

Delo knjigoveznic smo v letu 2007 nadgradili s sistemom triurne izdelave diplomskih, magistrskih in doktorskih nalog.
 
Joomla Templates by Joomlashack