A free template from Joomlashack

A free template from Joomlashack


 
Novosti arrow Prevajalska agencija arrow Zadnje novice arrow TUDI V MARIBORU 50% POPUST NA VEZAVO DIPLOMSKIH, MAGISTRSKIH IN DOKTORSKIH NALOG
TUDI V MARIBORU 50% POPUST NA VEZAVO DIPLOMSKIH, MAGISTRSKIH IN DOKTORSKIH NALOG

 

V LJUBLJANI IN V MARIBORU vam v mesecu OKTOBRU in NOVEMBRU 2020 pri vezavi diplomskih, magistrskih in doktorskih nalog priznamo 50% popust na trdo vezavo Zvezda danica KLASIK in Zvezda danica BRILJANT*.

Popust velja ob naročilu vsaj dveh izvodov zaključnega dela in ob hkratnem naročilu računalniških izpisov.

Cena se s številom izvodov niža, zato priporočamo vezavo več izvodov. Kjer je na naslovnici veliko teksta, je za dokončen izračun potrebno naslovnico poslati na mail poslovalnice, kjer želite izdelavo.  

Akcija velja v poslovalnici PE HIP na Slovenski cesti 3, Ljubljana, mail: E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript in v poslovalnici PE LUNA na Orožnovi 10, Maribor, mail: E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript

*Akcija velja za ročno izdelane vezave in ne velja za trde vezave Zvezda danica DIGI.

 

Za vse informacije smo vam na voljo vsak delovni dan od 8. do 16. ure na brezplačni telefonski številki 080 35 50. Direktna številka za Mariboru je 040 179 593.

Zadnja sprememba ( ponedeljek, 05. oktober 2020 )
 
< Nazaj   Naprej >
 
Joomla Templates by Joomlashack