A free template from Joomlashack

A free template from Joomlashack


 
Novosti arrow KLUB Zvezda danica arrow Zadnje novice arrow 50% POPUST NA VEZAVO DIPLOMSKIH, MAGISTRSKIH IN DOKTORSKIH NALOG
50% POPUST NA VEZAVO DIPLOMSKIH, MAGISTRSKIH IN DOKTORSKIH NALOG

V mesecu JULIJU, JUNIJU IN AVGUSTU 2021 vam pri TRDI vezavi diplomskih, magistrskih in doktorskih nalog Zvezda danica KLASIK IN Zvezda danica BRILJANT priznamo 50% popust

Obe vrsti trdih vezav sta ročno izdelani s klasičnim zlatotiskom. Prosimo, da se pred naročilom in vezavo zaključnih nalog na svojih fakultetah seznanite z navodili za izdelavo in izdajo zaključnih nalog. V nekaterih primerih je potrebno izbrati trdo vezavo Zvezda danica DIGI.

Popust velja na trdo vezavo, ob naročilu vsaj dveh izvodov zaključnega dela in ob hkratnem naročilu računalniških izpisov. 

KODA POPUSTA: POLETJE-50 

Koda je pogoj za aktiviranje popusta. Pri povprševanju in oddaji naročila, obvezno navedite kodo popusta.

  TO PA ŠE NI VSE! 

V mesecu JULIJU, JUNIJU IN AVGUSTU 2021 smo vam pripravili 5% popust tudi na TRDO vezavo diplomskih, magistrskih in doktorskih nalog Zvezda danica DIGI

Trda vezava Zvezda danica DIGI omogoča točno preslikavo napisa v digitalni obliki na platnico trde vezave. Pri tem lahko uporabimo različne velikost pisave (manj kot font 14 ne priporočamo!). Na platnico lahko prenesemo tudi logotipe in simbole. Napis na platnici je v tehniki zlatotiska.

Popust velja na trdo vezavo, ob naročilu vsaj dveh izvodov zaključnega dela in ob hkratnem naročilu računalniških izpisov. 

KODA POPUSTA: POLETJE-5 

Koda je pogoj za aktiviranje popusta. Pri povprševanju in oddaji naročila, obvezno navedete kodo popusta.

 

Oba popusta veljata v poslovalnici HIP, Slovenska cesta 3, Ljubljana, ob naročilu preko spleta na  E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript .

Za vse informacije smo vam na voljo vsak delovni dan od 9. do 15. ure na telefonski številki 040 179 592, Patricija, preko spleta pa vedno!

Zadnja sprememba ( četrtek, 17. junij 2021 )
 
< Nazaj   Naprej >
 
Joomla Templates by Joomlashack